בר קפה לאירועים

בפורה וידה אנו מעניקים שירות של בר קפה לאירועים, בר קפה גורמה המוקם על דוכן עץ מודלרי, רחב ומרווח המגיע במגוון גדלים, בהתאם לגודל האירוע ומיקומו.

 

 על בוצ'ר (משטח עץ עבה), תוצב עגלת קפה מקצועית, לידה כלים להקצפה, מטחנת קפה וכמובן פולי קפה איכותיים. מאחורי העמדה יעמוד בריסטה (אחד או יותר תלוי במספר האורחים) ויעמול על הכנת קפה מדוייק, בטמפרטורה הנכונה, עם חלב מוקצף בהקפדה על כמויות וגדלים.

הבר מעוצב, כיאה לבר קפה עם ספלי חרסינה, קישוטים מעולם הקפה כמו מקינטות וליד מאפים טריים מתוקים ופריכים, ומבחר של צנצנות עוגיות בטעמים שונים.

 

מה המחיר של בר קפה לאירועים

 

המחיר של התענוג, להביא בר קפה איכותי כמו בבית קפה ולא לשתות ממיחם ונס קפה או קפה שחור נע בין 2,000- 3,500 ש"ח תלוי במספר האורחים ובמיקום באירוע בארץ והאם הוא נערך בשבת חג או יום חול.

לאיזה אירוע יכול להתאים בר קפה לאירועים: אירועים פרטיים כמו חתונה, בר מצוה מסיבת יום הולדת למשפחה, וגם לאירועים עסקיים : כנסים, אירוע חברה, happy hour.

בר קפה לאירועים הוא שירות ההופך את האירוע שלכם ליוקרתי יותר, אספרסו איטלקי משדר אליטיזם, אנינות טעם, אווירה אירופאית עשירה ומיוחדת. אם אתם משקיעים באוכל או קינוח איכותי, הגשת אספרסו או קפוצ'ינו בסיום תהוה חותמת לאירוע מושלם.

לחתונות ובר מצוות ניתן להזמין בר קפה פרווה אשר יתאים כסיומת לארוחה הבשרית, לאירועים עם קייטרינג חלבי ניתן לקחת בר קפה עם חלב, כמובן אנו משתמשים בחלב אשר מיוחד לקפה ואשר גורם לקצף עשיר וסמיך, לאנשים הסובלים מרגישות לחלב או אשר נמנעים מחלב מסיבות בריאותיות אנו מגישים קפה מחלב סויה ולשומרים על דיאטה מגישים חלב דל שומן.

רוצים להזמין לצד הקפה גם קינוח פריך מתוק וחם במבחר רטבים הזמינו דוכן צ'ורוס

הכירו את הצוות

דודו, 28 תל אביב

מה זה בשבילך להיות בריסטה ?

"בשבילי קפה זה אומנות ואני משקיע בכל ספל כאילו זה הראשון שהכנתי.

מה הסוד שלך לכוס קפה מושלמת ?
תזמון. לא לתת לאספסו להתקרר לא לתת לחלב להתחממם יותר מדי לא להפסיק לנסות להשתפר האיכות בקפה משתפרת מכל כוס שאני מכין

אם מה אתה פותח את הבוקר

מקיאטו בכוס קטנה ושקופה."

היתרון שלנו

היתרון של פורה וידה בשלוש מילים: ניסיון, מקצועיות ואסתטיקה, כדי להוביל את שוק בר קפה לאירועים יש לאמן את הבריסטה, איש הצוות המכין את הקפה מתוך אומנות, הכנת הקפה דורשת דייקנות ואהבה לתחום, קפה חובבני יורגש מיד, בריסטה מקצועי ידע להמשיך ולהוציא קפה מדוייק גם בלחץ עבודה שממתינים בתור עשרות אנשים ועדיין להגיש את המשקאות בחיוך וביעילות.

אסתטיקה כל בר צריך להראות עשיר מעניין ונקי, כפיות בוחשנים כוסות משומשים חייבים להתפנות מהבר במהלך האירוע, עציצים קישוטים מעולם הקפה כמו שקי קפה ופולים מקינטות ישנות מאזניים סיפולוקס מעניקים לבר מראה וינטג'י ומגניב כדי להעניק אווירה נעימה ואסתטית.

ניסיון, לאורך השנים אנו מפיקים אירועי בר קפה לחברות מובילות בתחום המוסדי העסקי והפרטי, ימי ספורט וכיף של משרד הביטחון ומשרד ראש הממשלה, מסיבות חברה של חברות תוכנה גדולות ולקוחות פרטיים ברחבי הארץ

נסיון אומר לקחת בחשבון תנועה ולהגיע בזמן להקמה, להגיע עם כמויות מתאימות למספר האנשים שלא יחסר ולעבוד בלחץ ביעילות תמיד בחיוך ובנתינה.

18 דברים שכדאי לדעת לפני שמזמינים בר קפה לאירועים

1.מספר האנשים באירוע. מספר האנשים יכתיב לנו את כמות הקפה והחלב ואת כמות אנשי הצוות הדרושה לאירוע. כדי שנוכל להעמיד בר קפה שפועל בצורה חלקה, ללא תורים וללא הפסקות למלא מחדש, עלינו לדעת את מספר האורחים בהערכה טובה.

 

2.כשרות- נושא הכשרות, הוא נושא מאד רגיש וחשוב אצל הקהל הדתי. קהלים מסוימים לא יאכלו את האוכל, אם הכשרות לא מקובלת על הקהילה שלהם. בתור מארגן האירוע עליכם לדעת מה צרכי הכשרות המקובלים על האורחים.

 

3.עיצוב- חישבו איזה מסר את רוצים להעביר לאורחים או לעובדים שלכם. את הבר ניתן למתג ולהניח ליד הבר מסך נגלל עם פרסומת למסר המדויק והמעוצב שאתם רוצים להעביר.

 

4.משקאות מיוחדים- לרוב האירועים תפריט הקפה הרגיל שלנו מספק, אך באירועים מסוימים חשוב לכם לגוון ולהפתיע את האורחים ולכן יש לנו את תפריט המשקאות המיוחדים שלנו. בין המשקאות המיוחדים ניתן למצוא את המוקה קרמל מלוח, קפה הג'ינג'ר ברד, הסחלב, וסיידר התפוחים החם בקינמון.

 

5.אביזרים ממותגים-כוסות ומפיות ממותגות הם חלק מהמעטפת הרחבה של העיצוב באירוע, בחתונות ניתן להדפיס את שמות החתן והכלה על גבי כוסות חד פעמיים ועל גבי המפיות למראה אישי יותר. אם יש תקציב מתנות גדול יותר אז אפשר אף להעניק לאורחים ספלים או כוסות אספרסו עם לוגו של שמות החתן והכלה והתאריך.

 

6.בר קפה בתור תמריץ להגדלת מכירות-בר קפה לאירועים הוא פינוק ותמריץ מעולה לצוותי מכירות אשר נמצאים עורכים מרתון מכירות לילי במטרה לעמוד ביעדי המכירות שניתנו ולהעביר לעובדים את הקושי בצורה נעימה ותומכת, כל עובד שביצע יעד מכירות הגיע לעמדת בר הקפה ופונק במשקה חם ומפנק ומאפה מתוק וחמים.

 

 

7.תזונה בריאה בארגון-חברות רבות נותנות דגש על בריאות עובדיהם במחשבה שעובד בריא הוא עובד שלא מפסיד ימי עבודה ובעל אנרגיה ומוטיבציה לעזור להגשים את יעדי החברה, רבים מהאנשים עדיין צורכים קפה ופחמימות לפתיחת הבוקר שלהם אנחנו יודעים לקיים גם תפריט בריאים ולהפיק משקאות קפה נטולי קפאין עם תחליפי סוכר כמו סטיויה ותחליפי חלב כמו חלב סויה ובמקום הקראוסון השומני ניתן להזמין תפריט בריא יותר של חטיפי גרנולה בדבש ושוקולד מריר.

 

8.המיקום הגאוגרפי-בבואכם לתכנן את האירוע שלכם בין עם זאת חתונה בר מצוה כנס או אירוע חברה המיקום חשוב מאד לנו יש צוותים ברב המקומות בארץ ועל מנת שנוכל להתארגן עם צוות שיכול להגיע לאזור שלכם אנו צריכים לדעת מספיק זמן מראש כדי להערך אנו יכולים להגיע גם ליישובים שמעבר לקו הירוק וגם לאזורים מרוחקים כמו ים המלח והערבה. 

9.אירוע חוץ מול אירוע פנים- לנו נסיון רב גם בהפקות אירועים בשטח אירועים במאהלי זולות על שפת הים או בקרחת היער עלינו להערך לאירוע זה יותר זמן מבחינה לוגיסיטית ויש לקחת בחשבון סידורי חשמל ומים ופריקה קלה של הציוד.

 

10.ניראות-המראה של הברמנים תורם רבות למעטפת הכללית של העיצוב לאירוע ערב מעונב נלביש את הברמנים עם חולצות לבנות עם פאפיון שחור, ולאירוע בריכה קליל יותר הלבוש יהיה בהתאם לפני האירוע חשוב שנדע מה הכיוון והאווירה שתיכננתם כדי להתאים בצד שלנו.

 

11.סוג הקפה-פולי קפה הם עולם ומלואו וקיימים חברות רבות וטובות מבין המובילות ניתן להכיר את .danesi, illy , Mauro. את שוק הקפסולות מובילה נספרסו אנחנו עובדים בברי הקפה שלנו עם קפה מגורען קלוי הנטחן במקום אך אם יש לכם מותג קפה מסויים שאתם אוהבים נשמח להתאים את הקפה לחיככם.

 

12.לקנות או לשכור-לנו יש את האפשרות גם למכור עגלת קפה אם אתם עורכים מספר רב של אירועים בשנה ויש לכם את אנשי הצוות היכולים לתפעל את המכונה ומקום כדי לשמור אותה אולי כדאי לכם לקנות את המכונה. ספרו לנו מה הצורך שלכם ונדע להתאים עבורכם את המכונה והעגלה המתאימה. 

 

13.לאוהבי התה-לא אוהבים קפה ועדיין רוצים שנעשה לך אירוע אשר יספק משקאות חמים ניתן לעשות אירוע על טהרת התה בלבד עם חליטות תה מכל העולם עולם התה מגוון ורחב לא פחות מעולם הקפה ויש הרבה סוגים ושילובים של עלים בשילוב פרחים ותבלינים אשר את החייך. אנו מגיעים עם מיחמים גדולים אם צנצנות תבלינים במגוון טעמים צ'אי הודי, תה ירוק ושחור ואדום אפריקני, הכל בהתאמה אישית ובהתאמה לתקציב ההוצאות.

 

14.עיצוב החלל מסביב-חוץ מעיצוב בר הקפה גם סביבת החלל צריכה להיות מעוצבת כדי לתת חויה שלמה. שקיות יוטה אשר מלאות בפולי קפה עציצים ירוקים משקלות וינטאז', מקינטות ומטחנות קפה תהליך יצירת הקפה הוא טקס רב שנים והטכניקה הלכה והשתפרה אך תהליך הייצור הישן הרבה יותר סימלי ומעניין.

 

15.ליד הקפה-כשאתם מתכננים להזמין עגלת קפה לאירוע כדאי מאד שתחשבו מה תרצו להגיש ליד הקפה יש לקחת בחשבון את השעה ביום (בבוקר מומלץ ללכת לכיוון של קראוסונים) והאם יש עמדות מזון נוספות באירוע דוכן האספרסו בר יכול להוות פינת הקינוח לאחר הארוח לקנח בסיום הארוחה בקפוצ'ינו ועוגה מפנקת פטיפורים או קינוחים אישיים.

 

16.בר קפה לכנסים-אם מדובר בהזמנת עגלת קפה לכנס או יום עיון יש לקחת בחשבון את מספר האנשים הרב ולהמנע ממצבים של חוסרים או עומס בעמדה לכן לפי מספר האורחים יש להזמין מספר אנשי צוות ואף לעיתים שתי מכונות ובאירועים גולים מאד להפיק שתי עמדות קפה כדי לחלק את העומס.

 

17.הכנה לשעות השיא-בכל אירוע מתכנני האירוע ידעו לשים את האצבע על הזמן הקריטי אותו זמן שבו המסה הגדולה תגיע ותרצה להזמין ואז צפוי עומס על העמדות. לזמן זה יש להערך בהכנות מוקדמות של חומרי הגלם ואנשי הצוות תכנון טוב של יום העבודה שומר על צוות מוכן ועמדה יפה ונקיה.

 

18.משקאות קפה מיוחדים-

כולם מכירים את תפריט הקפה בבתי הקפה והמסעדות הוא כולל את הקפה השחור הטורקי, ואת מגוון משקאות הקפה הנהוגים באיטליה אספרסו קצר וארוך מקיאטו לאטה וקפוצ'ינו. אך לא הרבה מכירים את הלאטה פיסטוק ורדים (שילוב של אספרסו חלב קרם פיסטוק ומי ורדים) את המוקה קרמל מלוח (שילוב של רוטב קרמל מעט מלח אטלנטי ושוט של אספרסו יחד עם חלב מוקצף בסיום קצפת) משקאות אלה ועוד רבים כמותם נרקחים ומתפתחים כל יום על ידי הבריסטות שלנו שבודקים ומנסים טעמים חדשים.